Ons verhaal

Wij vinden dat iedereen het vermogen heeft om te groeien. Door in elke levensfase goed en voldoende te bewegen kan iedereen het beste uit zichzelf halen en de beste omstandigheden voor zichzelf creëren voor een actief en gezond leven!

Missie

Talent in Opleiding brengt iedereen in beweging voor een actief en gezond leven!

Iedereen in beweging

Ons streven is om, vanuit onze eigen intrinsieke motivatie, anderen te inspireren om deel te nemen aan sport en bewegen! We nemen belemmeringen weg en bieden een extra steuntje als het nodig is, zodat iedereen ervaart dat bewegen niet alleen gezond is, maar ook leuk is om te doen. Alleen dan komen mensen duurzaam in beweging!

 

Wat doen we?

Wij bieden in samenwerking met onze partners laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aan voor iedereen. Iedereen moet dicht bij huis laagdrempelig kunnen sporten en bewegen. Daarnaast ontwikkelen en begeleiden wij preventieve en curatieve programma’s voor doelgroepen die moeizaam in beweging komen of extra ondersteuning nodig hebben. Dit doen we in opdracht van publieke en private partijen.

Maatschappelijk betrokken

Bewegen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend of toegankelijk. Wij hebben daarom bijzondere aandacht voor mensen die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Bijvoorbeeld eenzame ouderen, kinderen met overgewicht, mensen met een beperking en gezinnen in armoede. In deze situaties benutten wij de kracht van sport om belemmeringen weg te nemen, waardoor de eigen effectiviteit vergroot wordt.  Op deze manier bieden wij ondersteuning in het oplossen en voorkomen van maatschappelijke, sociale en persoonlijke problemen.

Deskundigheid en betrokkenheid zijn, naast samenwerking en sportiviteit, onze belangrijkste kernwaarden. Elke medewerker heeft zijn achtergrond in- en is in het bezit van een diploma van Sport- en Bewegen, Sport en Gezondheid en/of Sport & Management. Onze medewerkers zijn generalist en/of specialist op het gebied van bijvoorbeeld ouderen, gezondheid, obesitas bij kinderen, onderwijs in sport en bewegen. Onze medewerkers hebben humor, werken daadkrachtig en zijn oplossingsgericht. Zo streven wij samen naar hoge klanttevredenheid.

Leren en groeien

Naast bewegen neemt leren een belangrijke plaats in binnen Talent in Opleiding. Als erkend leerwerkbedrijf bieden wij kansen aan studenten van elk niveau, aan vrijwilligers en andere personen die met een stage-ervaring verder geholpen kunnen worden. De ontwikkeling van de eigen medewerkers vinden wij ook erg belangrijk. Elke medewerker is gericht op het ontdekken van trends en nieuwe ontwikkelingen die wij kunnen toepassen om onze doelgroepen optimaal te kunnen bereiken.

Talent in Opleiding streeft naar verbinding tussen andere sportaanbieders, scholen, welzijnsorganisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven voor de allergrootste impact.

Doelstelling: Iedereen in bewegen brengen, ongeacht leeftijd, geslacht en beperking!

Sybille Pütmann - directeur talent in opleiding

Sybille Püttmann

Directeur

Sybille Püttmann is eigenaar en oprichter van Talent in Opleiding:
“Sport is een krachtig middel om het beste uit je zelf te halen. Na  15 jaar als gymdocent ben ik de uitdaging aangegaan om voor mezelf te beginnen. Met elkaar ervoor zorgen dat sport en bewegen voor iedereen toegankelijk wordt is mijn persoonlijke drijfveer. Dat betekent drempels wegnemen, kansen geven, mensen inspireren en nieuwe paden bewandelen.”

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder: Met veel plezier blijven wij innoveren en onszelf ontwikkelen om onze impact op beweegdeelname te vergoten.

E-mail: s.puttmann@talentinopleiding.nl

Team

Ruben

Ruben

Medewerker kleuter- en peutersport en Sportbuurtwerker
Motto:
Geen doel is te ver, als je plezier hebt in het bereiken ervan.

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder?
Ik vind het bijzondere aan Talent in Opleiding dat de organisatie het voor iedereen mogelijk maakt om zijn eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen.

E-mail
r.wijnands@talentinopleiding.nl

Naomi

Naomi

Sportbegeleider speciale doelgroepen en Sportcoach GO!
Motto:
Bewegen is een prachtig middel, daarom wil ik iedereen in beweging brengen!

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder?
Dat wij als team de verschillende maatschappelijke problemen willen aanpakken en daardoor ook verder kijken dan alleen fysieke beweging. We zijn maatschappelijk betrokken. Die veelzijdigheid vind ik heel bijzonder en een echte kracht!

E-mail
n.kniestedt@talentinopleiding.nl

Andor

Andor

Buurtsportcoach Almere Buiten-West bij Talent in Opleiding
Motto:
Het gaat zoals het gaat, zo lang je het erbij laat. Je moet zelf werken aan je doelen, niks gaat vanzelf!

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder?
Dat iedereen bij ons de kans krijgt om te gaan bewegen waarmee we een stukje positiviteit aan de samenleving bijdragen.

E-mail
a.knoop@talentinopleiding.nl

Emile

Emile

Buurtsportcoach Almere Stad-West en Leefstijlcoach GO!
Motto:
Beleving door beweging!

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder?
Iedereen, zowel medewerkers als deelnemers, worden bij ons in hun kracht gezet waardoor ze het maximale uit zichzelf halen.

E-mail
e.vandelft@talentinopleiding.nl

Jeroen

Jeroen

Buurtsportcoach Almere Buiten Oost en Sportbegeleider Up2Work
Motto:
I got a rule called the show up rule. Because you can pretend that you care, but you can’t pretend that you’re there.

Wat maakt Talent in Opleiding bijzonder?
Talent in Opleiding is ontstaan vanuit een passie voor sport en het helpen van anderen, wat is gefloreerd tot een sterke visie op het inzetten van sport als middel om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Die passie voel je terug in alles wat wij doen.

E-mail
j.smidt@talentinopleiding.nl

Samenwerken

Talent in Opleiding hanteert het motto ‘Samen bereik je meer’ in al onze projecten! Wij werken daarom samen met veel partners uit de omgeving en onderhouden een sterk netwerk. Uiteraard gaan we altijd graag nieuwe samenwerkingen aan en voegen we graag nieuwe partners aan ons netwerk toe. Samenwerken met Talent in Opleiding?

Neem contact op

Werken bij Talent in Opleiding

Werk of stage bij Talent in Opleiding geeft je de mogelijkheid om het werk echt je eigen ding te maken. Wij zien iedereen als even belangrijk binnen het team ongeacht functie, opleiding of niveau. Talent in Opleiding is een erkend leerbedrijf en daardoor gekwalificeerd om stagiaires op alle niveaus van sportopleidingen te begeleiden.

Momenteel hebben wij geen vacatures. Wij streven er naar om iedereen in beweging te brengen. Geloof jij dat jij hierin de missende schakel bent voor onze organisatie?
We dagen we je graag uit om een open sollicitatie te doen!

Solliciteren

Stagelopen en vrijwilligerswerk

Er zijn altijd mogelijkheden bij Talent in Opleiding stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen!

Vragen of solliciteren?
Mail dan naar info@talentinopleiding.nl