Meidenclub

Elke maandagmiddag is er in Literatuurwijk een meidenclub! Naast sportieve activiteiten zoals: dansen, kickboksen en bootcamp gaan we ook vloggen, koken en is er een visagie workshop.

Coach: Marit

Leeftijd: 10- 15 jaar

Dag: Elke maandag

Tijd: 16.00- 17.30 uur

Kosten: 1 euro per keer


Turnen

In sporthal de Harderwijkoever (gymzaal naast basisschool de Al Iman) staat de turncoach elke woensdagmiddag klaar om een beter te worden in de basis van turnen en freerunnen. Let op, geef je op tijd op. VOL = VOL

Coach: Daniel

Leeftijdscategorie: 8 - 14

Dag: Elke woensdag

Tijd: 15:30 – 16.30 uur

Kosten: Per keer: €4/ 10 ritten: €35


Nijntje beweegdiploma

In sporthal de Harderwijkoever (gymzaal naast basisschool de Al Iman) gaat de turncoach elke woensdagmiddag aan de slag met het Nijntje Beweegdiploma.

Hierbij heeft uw kind niet alleen een leuke les, maar ontwikkelt het ook grondmotorische eigenschappen (klimmen, klauteren etc.) waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

coach: Daniel
Leeftijdscategorie: 4 - 7
Dag: Elke woensdag
Tijd: 13:30 - 14:30 uur
Kosten: per keer 4 euro, 10 keer 35 euro


Ouderensport de Bazuin

Wilt u graag in beweging blijven, maar bent u niet zeker welke oefeningen u veilig kunt doen? Tijdens deze les doet u met onze trainer in een veilige omgeving oefeningen die u fit en gezond maken.
Uit onderzoek blijkt dat regelmatig bewegen uw gezondheid niet alleen fysiek, maar ook mentaal vooruit gaat en samen sporten is daarnaast gezellig en werkt motiverend.
Komt u ook?

Coach: Marit
Leeftijdscategorie: 65+
Dag: Elke donderdag
Tijd: 1300 - 14:00 uur
osten: €1,00 per deelnemer


Op de Clarence Seedorf Playground staat de buurtsportcoach elke woensdagmiddag klaar om een uitdagende, sportieve middag te organiseren. Leer beter voetballen, hockeyen en speel met jouw team mee in je eigen wijk of speel samen een spel.
Elke middag bekijken we wat we samen gaan doen.

Coach: Emile en Remko
Leeftijdscategorie: 4 - 12
Dag: Elke dinsdag en woensdag
Tijd: 15:30 - 17:30 uur
Kosten: Gratis


Sportlessen Digitalis

Tijdens deze informatieve en leuke leefstijllessen op basisschool Digitalis worden er onderwerpen aangesneden zoals kennis en training over overgewicht, obesitas en een gezonde leefstijl. Zo leer jij zelf goede en gezonde keuzes maken in de toekomst.

Coach: Emile
Leeftijdscategorie: 10 - 12
Dag: Elke dinsdag
Tijd:  13:00 - 15:30 uur
Kosten: Gratis

Bijzonderheden: Alleen voor kinderen van Digitalis

 


Sportinstuif Bloemenbuurtveld

Op het Bloemenbuurtveld staat de buurtsportcoach elke dinsdagmiddag klaar om een uitdagende, sportieve middag te organiseren. Leer beter voetballen, hockeyen en speel met jouw team mee in je eigen wijk of speel samen een spel.

Coach: Andor
Leeftijdscategorie: 4 - 12
Dag: Elke dinsdag
Tijd: 15:30 - 17:30 uur
Kosten: Grat


Go! Almere Minisport TiO

GO! Minisport Samenspel noord

Alleen voor kinderen van Basisschool Samenspel Noord

Go! Minisport nodigt kinderen van 4 tot 6 jaar uit om lekker te bewegen. Door sport en spel wordt de motoriek verbeterd en leren kinderen met plezier hoe ze veilig kunnen bewegen en spelen.

Go! Minisport is onderdeel van het project Go! Almere. Dit project staat voor bewustwording van een gezonde leefstijl. Door het hele gezin bij deze activiteiten te betrekken, worden families gestimuleerd om samen aan de slag te gaan met hun gezondheid.

Coach: Remko
Leeftijdscategorie: 4 - 6
Dag: Elke vrijdag
Tijd: 09:30 - 11:30 uur
Kosten: Gratis


Sportinstuif Almere Buurtsportcoach TiO

Sportinstuif Regenboogveld

Op het regenboogveld staat de buurtsportcoach elke vrijdag klaar om een uitdagende, sportieve middag te organiseren. Leer beter voetballen, hockeyen en speel met jouw team mee in je eigen wijk of speel samen een spel.
Elke middag bekijken we wat we samen gaan doen.

Coach: Jeroen
Leeftijdscategorie: 4 - 12
Dag: Elke vrijdag
Tijd: 15:30 - 17:30 uur
Kosten: Gratis


GO! Almere Talent in Opleiding

GO! Digitalis

Aanmelden kan alleen via Basisschool Digitalis

Tijdens de informatieve en leuke middag in activiteitencentrum Stedenpunt wordt er kennis en training over overgewicht, obesitas en een gezonde leefstijl gegeven. Zo leer jij zelf goede en gezonde keuzes maken in de toekomst.

Go! is onderdeel van het project Go! Almere. Dit project staat voor bewustwording van een gezonde leefstijl. Door het hele gezin bij deze activiteiten te betrekken, worden families gestimuleerd om samen aan de slag te gaan met hun gezondheid.

Coach: Emile
Leeftijdscategorie: 10 - 12
Dag: Elke donderdag
Tijd: 15:30 - 17:30 uur
Kosten: Gratis