Clarence Seedorf Playground

Clarence Seedorf Playground buurtsportcoachClarence Seedorf Playground

De Clarence Seedorf Playground is een centrale ontmoetingsplek in de wijk waar Talent in Opleiding meerdere malen per week sportactiviteiten aanbiedt.

Wijk: Stedenwijk
Startdatum: 01-09-2007
Contactpersoon: Emile van Delft

 

De Clarence Seedorf Playground is een multifunctioneel sportveld middenin Stedenwijk. Op dit sportveld zijn onder andere aanwezig: een Cruyff Court, basketbalvelden, tennisvelden, tafeltennistafels en een jeu des boule-baan.
Talent in Opleiding is sinds de realisatie van het sportveld wekelijks actief geweest met meerdere activiteiten. Zo worden er beweegmomenten voor kleuters, kinderen, jongeren en zelfs specifiek voor meiden georganiseerd.
De activiteiten worden georganiseerd vanuit gecertificeerde buurtsportcoaches.

Doelstellingen project

  • Iedereen in beweging brengen op een centrale, veilige ontmoetingsplek.
  • Een laagdrempelig sportaanbod dichtbij huis creëren.
  • De ontwikkeling van sportprestaties vanuit de buurtsportcoach stimuleren.

Partners van het Clarence Seedorf Playground Project

Het Clarence Seedorf Playground project is een samenwerking tussen Talent in Opleiding, Bredeschool Stedenwijk, Vo-school Het Echnato, Gemeente Almere.

  • Alle activiteiten op de Clarence Seedorf Playground zijn gratis.
  • Talent in Opleiding voert hier al meer dan 10 jaar naar tevredenheid activiteiten uit in opdracht van de gemeente Almere.

Vragen over de lopende activiteiten bij de Clarence Seedorf Playground? Interesse in soortgelijk projectsamenwerking? Neem contact met ons op