Sportinstuif Bijlmersportcentrum

Sportinstuif bijlmer amsterdam talent in opleidingSportinstuif Bijlmersportcentrum

Talent in Opleiding organiseert wekelijks beweegactiviteiten in het Bijlmersportcentrum. Allerlei sport en spel komt aan bod, van basketbal tot voetbal en van trefbal tot tikspellen.

Wijk: Amsterdam Bijlmer
Startdatum: 01-09-2012
Contactpersoon: Michael ter Riet

 

In de sporthal van het Bijlmersportcentrum organiseert Talent in Opleiding wekelijks sportactiviteiten in opdracht van de gemeente Amsterdam. Met deze opdracht leveren wij een bijdrage aan het percentage jeugdigen dat wekelijks beweegt. Hierdoor dragen wij bij aan de maatschappelijke doelen van het sociaal domein.
Bij deze instuif gaat het om laagdrempelig sportaanbod in het kader van de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht, participatiebevordering, versterking van de sociale cohesie en de veiligheid in de wijk.

Doelstellingen project

  • Kinderen komen laagdrempelig in beweging dichtbij huis.
  • Meer jeugdigen in Bijlmer Centrum hebben een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.
  • Meer mensen zijn in staat om gezond te leven.
  • Kinderen in beweging brengen op een centrale, veilige ontmoetingsplek.

Partners Sportinstuif Bijlmersportcentrum

Sportinstuif Bijlmersportcentrum is een samenwerking tussen Talent in Opleiding, Gemeente Amsterdam, Diverse PO-scholen uit de omgeving, Gebiedsmakelaars uit Bijlmer Centrum, OptisportPPOZO

  • Alle activiteiten zijn gratis

Vragen over de lopende activiteiten van de sportinstuif? Interesse in soortgelijk projectsamenwerking? Neem contact met ons op