Samen bereik je meer!

Talent in Opleiding werkt graag met partners samen. Wij zijn actief op het gebied van sportontwikkeling, sportstimulering, sportmanagement, sportevenementen en bedrijfssport.
Benieuwd wat Talent in Opleiding voor jouw organisatie kan betekenen of waar er samengewerkt kan worden? We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mail gerust naar info@talentinopleiding.nl.

Beweegpret 65+

Samen met Simson Gym brengen wij senioren in beweging. Senioren krijgen een beweegaanbod op maat aangeboden. Op diverse niveau’s (van valpreventie tot actief bewegen) kunnen de senioren meedoen. Dit maakt het toegankelijk voor iedereen. 
Wijk: Molenbuurt

Lees meer over dit project
Beweegpret 65+
Jong gesport, altijd gezond

Jong gesport, altijd gezond

Samen met diverse scholen in Stedenwijk brengen wij de allerkleinsten in beweging. Peuters en kleuters krijgen onder begeleiding van een gediplomeerde sportbegeleider van Talent in Opleiding beweeglessen aangeboden om hun motorische ontwikkeling te stimuleren. Dit gebeurt aan de hand van het ‘Nijntje Beweegdiploma’ waartoe ons personeel is bevoegd.
Wijk: Stedenwijk

Lees meer over dit project

Stage en Werk

Werk

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn opzoek naar een Combinatie Functionaris beweegmomenten op school!

Kijk voor meer informatie onder het kopje werk/stage rechtsboven aan deze pagina.

Stagelopen of vrijwilligerswerk?

Er zijn altijd mogelijkheden bij Talent in Opleiding stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen! Vragen of solliciteren? Mail dan naar info@talentinopleiding.nl