Werken bij Talent in Opleiding

Werk of stage bij Talent in Opleiding geeft je de mogelijkheid om het werk echt je eigen ding te maken. Wij zien iedereen als even belangrijk binnen het team ongeacht functie, opleiding of niveau. Talent in Opleiding is een erkend leerbedrijf en daardoor gekwalificeerd om stagiaires op alle niveaus van sportopleidingen te begeleiden.

Breng jij graag mensen in beweging? Dan is dit je kans!

Functie: Buurtsportcoach

Talent In Opleiding is al meer dan 17 jaar een maatschappelijke onderneming en leerwerkbedrijf. Het team van TIO bestaat uit 9 vaste sportmedewerkers met daaromheen een schil van 20-40 studenten en vrijwilligers van alle niveaus. TIO is actief in Almere en Amsterdam. vanuit onze missie brengt Talent In Opleiding iedereen in beweging van 0-88 jaar!

Functieomschrijving

De buurtsportcoach wordt per 1 augustus 2019 aangesteld in Almere in verband met vrijgekomen functie. Een veelzijdige functie binnen een jong en dynamisch team. De buurtsportcoach heeft onder andere de volgende taken:

– brengt mensen in beweging, neemt drempels weg.

– verkent het huidige sportaanbod, ziet kansen, versterkt, vernieuwt en verbindt .

– bouwt aan een sterk netwerk en onderhoud contacten.

– begeleidt stagiaires, vrijwilligers en verenigingen.

Functie-eisen

De buurtsportcoach is in staat op verschillende niveaus werkzaam te zijn en is bereid zich daarin verder te willen ontwikkelen. De buurtsportcoach beschikt over de volgende competenties en talenten:

– stapt makkelijk op mensen af, luistert goed en vertaalt de vraag naar kansen en oplossingen – heeft ’n drive om te vernieuwen en in te springen op trends. Deze weet de buurtsportcoach ook te vertalen naar nieuwe, uitvoerbare plannen en activiteiten en aanbevelingen. – heeft minimaal een MBO-niveau 4 en/of HBO SM&O/Sportkunde/ALO sportopleiding afgerond – vindt het een uitdaging om activiteiten te ontwikkelen en draagt daarin graag verantwoordelijkheid. – werkt graag in een team, daarin stel deze zich daadkrachtig op, maar durft tegelijkertijd ook kwetsbaarheid te tonen. Is zowel interen als extern gericht. – is maatschappelijk betrokken, gaat uit van gelijkwaardigheid van mensen en handelt daar naar. – is ook bereid handen uit de mouwen te steken. Is sportief en durft voor groepen te staan om zijn/haar passie voor sport over te brengen.

Wij bieden:

– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en betekenisvol werk te doen. – Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, met intentie om te verlengen. – Veel flexibiliteit en kansen voor persoonlijke ontwikkeling in relatie tot je talent.

– Salaris ca € 2.100 2.900 afhankelijk van opleiding en ervaring

– Secundaire arbeidsvoorwaarden reiskosten, pensioen, telefoon

Ben jij geïnteresseerd stuur dan voor 20 mei 2019 jouw CV en motivatie naar:

Emile van Delft

E-mail: e.vandelft@talentinopleiding.nl                                     

Tel: 06 25 08 66 50

Stagelopen en vrijwilligerswerk

Er zijn altijd mogelijkheden bij Talent in Opleiding stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen!

Vragen of solliciteren?
Mail dan naar info@talentinopleiding.nl